Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/c/c/cc809618-022f-46a9-b4da-be551c44ef9b/spsmt.sk/web/wp-config.php on line 74

Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/c/c/cc809618-022f-46a9-b4da-be551c44ef9b/spsmt.sk/web/wp-config.php on line 75
Čo sa nám podarilo? – SPŠT
streda, 16 októbra, 2024
Článok-škola

Čo sa nám podarilo?

Prostredníctvom nadácie Volkswagen Slovakia sa v apríli 2024 Občianskemu združeniu Spoločnosť EDUKA pri SPŠT MT, podarilo získať pre našu strednú školu v Martine 2.500 Eur na realizáciu projektu „Elektronický študentský časopis v cudzích jazykoch – s názvom TECHSTER“.

Cieľom projektu je zrealizovať školský elektronický časopis v cudzích jazykoch NEJ, ANJ, RUJ a zmodernizovať klasickú formu školského časopisu do elektronickej podoby, ktorá je v súčasnosti príťažlivejšia a komfortnejšia pre žiakov a verejnosť. Chceme zdokonaliť zručnosti žiakov v písaní, lexike, gramatike cez tvorivé nápady, príbehy, eseje, správy, otázky na stránkach časopisu v NEJ, ktoré budú vychádzať zo súčasného Školského vzdelávacieho programu.

Podarilo sa nám vybaviť novú jazykovú učebňu interaktívnou tabuľou a projektorom, ktoré nám prispejú k možnosti vizuálnej prezentácií žiackych prác, rozvoju komunikatívnej zručnosti v NEJ, ANJ, RUJ.

Vďaka patrí Občianskemu združeniu Spoločnosť EDUKA pri SPŠT MT, p. Načinákovi, ktorý ochotne náš projekt podporil u svojho zamestnávateľa , p. Mgr. Matejčekovej, p. Ing. Huňorovej, p. Mgr. Kostolníkovi a p. Ing. Jadroňovi, ktorí pomáhali pri realizácii projektu.

Mgr. Marianna Matejčeková

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube