štvrtok, 25 apríla, 2024
Článok-škola

Opekačka s diskotékou v školskom internáte s partnerskou školou z Jičína spojená s rozlúčkou s našimi maturantmi

Dňa 11.5.2023 sa uskutočnila v našom školskom internáte opekačka s diskotékou pri príležitosti pobytu žiakov z partnerskej školy z Jičína a rozlúčkou sa našimi maturantmi. Opekačku zorganizovali  vychovávatelia za pomoci našich žiakov. V rámci prípravy akcie opäť si tradične chlapci zobrali na starosť prípravu dreva, ohniska a aparatúry a dievčatá prípravu občerstvenia a dobrej nálady. Programom samotného večera boli okrem opekania a zoznamovania sa medzi žiakmi, tance rôznych druhov, kde najväčšiu popularitu zožal opäť belgický. Pekným spríjemnením boli aj naši harmonikári, ktorí zahrali na želanie maturantiek a nakoniec aj tanec polka, kde sa ukázali chlapci z Jičína spolu s našimi dievčatami.

V priebehu večera prebehla aj neformálna rozlúčka s našimi maturantmi, ktorí si pri posedení a rozhovoroch s vychovávateľmi mohli vychutnať aj sladkú odmenu.  

Samotná opekačka podľa ohlasu všetkých prítomných splnila svoj cieľ čo samotní žiaci prejavovali svojim nadšením. Fotografie, ktoré zabezpečila Lucka Pažoutová nájdete tu.

Karol Ružička.     

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube