sobota, 27 júla, 2024
Článok-škola

Spustenie novej školskej webovej a fb stránky

Od 8.12. 2017 uvádzame do prevádzky novú školskú webovú stránku doplnenú o fb stránku v snahe sprístupniť informácie o škole, štúdiu, aktivitách v odbornej ale aj spoločenskej oblasti.

Nový web je technologicky založený na báze CMS systému, čo je technológia, ktorá umožňuje spravovať obsah, pozostávajúci zo stránok, článkov a ďalších rozširujúcich objektov. Medzi ďalšie výhody patrí možnosť tvoriť obsah v spolupráci so skupinou prispievateľov od úrovne pisateľov až po editorov s právom publikovať obsah. Preto pevne veríme, že v budúcnosti sa na tvorbe obsahu nebudeme podieľať len my, zamestnanci, ale aj naši žiaci.

Cieľom je vytvoriť živú stránku, ktorá bude odrážať súčasné dianie na škole z pohľadu zamestnancov školy, žiakov, absolventov …

Ďalšou novinkou je fb stránka, ktorá bude v úvode kopírovať obsah publikovaný do kategórie článkov spolu s fotogalériou školských podujatí. Pripojenie sa k skupine zabezpečí aktuálne informácie o uskutočňovaných aktivitách.

V prípade, že máte možnosť propagovať informácie o našej novej webstránke a fb stránke, prikladáme QR kódy pre načítanie pomocou mobilných zariadení a infografiku o novom webe:

                                            

QR – https://www.facebook.com/spsmt.sk/                                      QR – https://www.spsmt.sk

 

 

Každé zavádzanie nových technológií môže so sebou prinášať úskalia, preto prosíme o zhovievavosť, ak doba načítania stránok bude v prvých dňoch prevádzky dlhšia, ako ste boli zvyknutí doposiaľ. Rovnako chceme poprosiť, ak by ste zaregistrovali problém so zobrazením obsahu, alebo prístupom na stránku, dajte nám vedieť prostredníctvom kontaktného e-mailu školy, alebo na e-mail: milan.ciljak@spsmt.sk

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube