štvrtok, 25 apríla, 2024
Článok-internátČlánok-škola

Slávnostné odovzdanie zrekonštruovaných priestorov v školskom internáte

V priestoroch internátu Strednej priemyselnej školy technickej v Martine boli 22. januára 2020 odovzdané do užívania zrekonštruovaná študovňa a jedna internátna izba. Na podnet jedného z ubytovaných študentov a v spolupráci so spoločnosťami Volkswagen Slovakia, Nadácia Volkswagen Slovakia, OZ Matka a dieťa Turca sa podarila realizácia moderného architektonického návrhu. Riaditeľka školy Ing. Dagmar Najšlová na slávnostnom otvorení zdôraznila, že pre ubytovaných študentov sa snažíme vytvoriť vhodné spoločenské aj študijné podmienky, aby sa mohli v pokoji pripravovať na svoje budúce povolanie.

Slávnostného odovzdávania zmodernizovaných priestorov sa okrem zástupcov menovaných inštitúcií zúčastnila aj riaditeľka odboru školstva a športu Žilinského samosprávneho kraja pani Mgr. Janka Školová. Vyjadrila podporu tomuto projektu, ocenila spoluprácu zamestnávateľov so školami, ktoré pomáhajú so zabezpečovaním výchovno-vzdelávacieho procesu aj vytváraním pokojného a čistého prostredia na učenie či oddych.

Iniciátori aj realizátori projektu dúfajú, že myšlienka osloví aj ďalších zamestnávateľov pri pokračovaní tohto prospešného diela. Za ubytovaných študentov aj v mene vedenia Strednej priemyselnej školy technickej ďakujeme za materiálnu podporu a radi uvítame ďalšiu spoluprácu pri pokračovaní a rekonštrukcii ostatných priestorov.

Foto nájdete tu.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube