piatok, 26 apríla, 2024
Článok-škola

Športový týždeň v školskom internáte

Na základe ročného plánu žiackej rady ŠI sa v 12.kalendárnom týždni 2023 v našom internáte uskutočnili športové turnaje. Na úvod sa dňa 21.3.2023 uskutočnil florbalový turnaj, kde si prihlásené družstvá preverili svoje zdatnosti a treba spomenúť, že chuť bojovať zdobila všetky prihlásené družstvá. Chlapci a dokonca aj jedno z dievčat bojovali oduševnene, ale aj férovo, začo boli po skončení aj odmenení. Foto nájdete tu.

Ďalším pokračovaním bol dňa 23.3.2023 volejbalový turnaj, o ktorý bol zo strany žiakov taktiež záujem. Volejbal je najobľúbenejším športom v našom ŠI.  Foto nájdete tu. 

Na záver sa uskutočnil turnaj vo vybíjanej, ktorý sme museli pre nemoc viacerých prihlásených presunúť na 28.3.2023. Pri tomto turnaji si žiaci taktiež mohli zmerať svoje pohybové schopnosti a zároveň zrelaxovať a nabrať psychických síl. Foto  nájdete tu.

Za uvedené športové turnaje je potrebné poďakovať Žiackej rade ŠI, samotnému vychovávateľskému zboru ŠI ale aj ž.Pažoutovej Lucii, ktorá zabezpečila fotodokumentáciu.

Karol Ružička.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube